Читај ми!

Ново руководство ВК Партизан преузело канцеларију клуба

Ново руководство Ватерполо клуба Партизан преузело је вођење канцеларије и ушло је у клуб. Како се наводи у саопштењу достављеном медијима, званично у АПР-у је регистрован нови заступник Никола Куљача као директор и испуњени су сви услови да се несметано почне са опоравком клуба.

Додаје се "да одлазак у клуб у којем је требало да се изврши примопредаја није баш протекао глатко и да је све трајало до касних јутарњих сати".

"Дуго смо чекали на овај тренутак, радили смо све у интересу клуба, били стрпљиви и као и до сада на миран начин покушали да се изврши примопредаја и да нам бивше руководство преда све оно што је потребно да бисмо почели несметано са радом. Испунили смо све услове за регистрацију, направили тај корак, али Татјана Ракас са својим тимом оспорава то, иако је њен покушај да се пријави као заступник у клубу пропао. Тако кажу надлежне институције. Ми ћемо се коначно окренути ономе за шта смо се изборили, а то је да започнемо да исписујемо нове странице нашег клуба", рекао је Куљача.

"Уласком у клуб, једногласни су сви они који су се изборили за промене, почиње нова ера Партизана", закључује се у саопштењу клуба са Бањице.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво