Filipović: Danas je počela nova era VK Partizan

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović, novi član Upravnog odbora VK Partizan, izjavio je da danas klub počinje novu eru i povratak na pravi put.

Novo rukovodstvo Vaterpolo kluba Partizan izabrano je danas na vanrednoj sednici skupštine kluba, koja je održana u svečanoj sali JSD Partizan.

"Danas je počela nova era VK Partizan, uveren sam sa ciljem povratka na pravi put. Znamo šta VK Partizan predstavlja ne samo u sprskom vaterpolu već u sistemu srpskog sporta. Svesni smo zadataka koji su pred nama i pokušaćemo da u doglednoj budućnosti rezultatima uverimo ljude koji su nas izglasali, da su učinili pravu stvar".

"Smatram da Partizan zaslužuje svetlije dane, a siguran sam da su oni pred nama. Mogu da budem samo ponosan što se sve ovo odigralo ovako", rekao je Filipović novinarima posle skupštine održane u JSD Partizan u Humskoj.

Bivši igrač Partizana rekao je da će se vaterpolisti prvog tima vratiti na Banjicu, jer je "Banjica oduvek bila i ostaće hram i kuća VK Partizan, kao i da se za promene čekao pravi trenutak".

"Možda smo zakasnili nekoliko meseci, da ne kažem godina, ali za promene nikad nije kasno. Srećan sam što je do tog trenutka došlo. Najteže će biti ljudima koji će se uhvatiti u borbu sa svim nadošlim problemima. Mislim da kao ekipa možemo da delujemo i u budućnosti. Gledamo samo napred i ne osvrćemo se, tako su nas i u sportu učili", zaključio je Filipović.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">