ВK Партизан поставио руководство, Никола Kуљача нови директор

Ново руководство Ватерполо клуба Партизан изабрано је данас на ванредној седници скупштине клуба, која је одржана у свечаној сали ЈСД Партизан.

Присутни чланови скупштине, њих 26, једногласно су изгласали неповерење и разрешење директорки клуба Татјани Ракас, председнику Управног одбора Александру Шоштару и председнику Скупштине Зорану Аврамовићу.

За новог директора клуба изабран је бивши ватерполиста и капитен црно-белих Никола Kуљача, председник скупштине је Срђан Мишковић, док је нови председник управног одбора Јован Лазаревић.

Чланови управног одбора су Радослав Митровић, Лука Шапоњић, Драган Баквић, Филип Филиповић, Марко Вукомановић, Драго Гудаловић, Стефан Митровић и Милан Алексић, док ће надзорни одбор чинити Слободан Никић, Срђан Видовић и Милош Голић.

"Направили смо први, али најважнији корак, а то је промена руководства и долазак људи који су једногласни у идеји да Партизан мора да се врати на пут којим је некада ишао. Скупштина је протекла у најбољем реду, како и доликује. Чека нас тежак посао, свесни смо изазова, али тимски идемо заједно у савладавање препрека".

"Приоритет ће пре свега бити да вратимо децу, како би Партизан поново био место окупљања неких нових шампиона. Једва чекамо да се вратимо на Бањицу", први су утисци новоизабраног руководства ВK Партизан.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво