Mađarska bolja od Španije nakon peteraca

Vaterpolisti Mađarske savladali su selekciju Španije u finalu Evropskog prvenstva, nakon boljeg izvođenja peteraca 9:9 (5:4).

 Pravi spektakl viđen je u finalu Evropskog prvenstva u vaterpolu u Budimpešti, a na slavlje domaćih navijača, Mađarska je savladala Španiju.

Finale je pružalo sve što se od njega moglo očekivati, vođstvo jednog tima, preokret drugog, dramatična završnica i potom peterci.

Španci su bolje otvorili meč i prvu četvrtinu dobili sa 3:1. Drugi period potpuno je pripao Mađarima, koji su ga dobili sa 3:0, da bi prava drama gledana u drugom poluvremenu.

Nakon velike borbe i neizvesnosti, pobednik nije poznat u regularnom delu susreta, pa su peterci odlučili evropskog šampiona.

Mađari su u penalima bili bolji sa 5:4 i osvojili 13. zlatnu medalju na EP.

Španci drugi put uzastopno gube u finalu i osvajaju srebrnu medalju.

Treće mesto i bronza pripali su selekciji Crne Gore, koja je nakon velikog preokreta "potopila" Hrvatsku.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво