Читај ми!

Tajli: Navijači će biti izbačeni ako budu vređali Đokovića u Melburnu

Direktor Australijan opena Kreg Tajli upozorio je navijače da će biti izbačeni sa tribina ako budu na bilo koji način vređali tenisere, a posebno srpskog tenisera Novaka Đokovića tokom mečeva na prvom grend slem turniru sezone u Melburnu.

Pojedini australijski mediji su podsećali da je najbolji srpski teniser Novak Đoković prošle godine deportovan iz Australije i da bi to moglo da izazove negativne reakcije dela publike, pa je direktor turnira Kreg Tajli u obraćanju javnosti istakao da neće doći do takve situacije.

"Ako navijači pokvare bilo čije uživanje - biće izbačeni. Ne želimo ih tamo. Mogu sami da se udalje ili ćemo ih mi izbaciti", rekao je Tajli.

On je pozvao navijače da pokažu poštovanje prema igračima u Melburnu.

"Ono što mi se uvek sviđalo u Melburnu jeste veliko poštovanje izvrsnosti i sporta, koje je verovatno veće nego u bilo kom drugom delu Australije. Očekujem da će navijači to da cene", dodao je direktor Australijan opena.

Najbolji teniser Srbije je već srdačno dočekan u Australiji i samom Melburnu gde je do sada devet puta proslavljao osvajanje titule, a na današnjem prvom egzibicionom meču sa Danilom Medvedevim bila je dobra atmosfera na prepunim tribinama.

Na žalost meč je završen nešto ranije od predviđenog termina jer je Novak Đoković počeo da oseća bolove u kolenu, pa nije želeo da reskira povredu pre početka turnira.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво