Читај ми!

Ђоковић о прекиду тренинга: Нисам хтео ништа да ризикујем

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић после прекида тренинг меча са Данилом Медведевим обратио се да би умирио све који су се забринули због његове повреде и рекао да се не ради о великом здравственом проблему али да је одлуку о прекиду донео за сваки случај како ништа не би ризиковао.

Освајач рекордних девет Отворених првенстава Аустралије, после неколико интервенција лекара због проблема са коленом леве ноге, прекинуо је тренинг меч са Данилом Медведевим после 36 минута игре што је забринуло његове навијаче широм света.

Највећи фаворит за титулу на Аустралијен опену недуго потом се обратио јавности како би умирио све забринуте и објаснио зашто није одиграо свих 75 минута са Русом.

„То је тетива са којом сам имао проблем и у Аделејду прошле недеље. Само сам осетио да вуче и нисам хтео да ризикујем ништа горе. Одиграо сам сет и извинио се Медведеву. Имао је разумевања. Само желим да избегнем било какве веће страхове пре Аустралијан опена", рекао је Ђоковић за Мелбурн Њуз, након свог првог изласка на терен „Род Лејвер арене".

Ђоковића очекује још један тренинг меч отворен за публику али је неизвесно хоће ли и њега прескочити а планиран је за 13. јануар са домаћим тенисером Ником Кирјосом.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво