Читај ми!

Serena Vilijams: Motivisana sam da igram na Ju-Es openu

Povratak tenisu posle godinu dana pauze nije rezultatski dobro prošao za američku teniserku Serenu Vilijams, koja je sinoć ispala u prvom kolu Vimlbdona posle poraza u meču sa Francuskinjom Harmoni Tan (5:7, 6:1, 6:7).

Međutim, Amerikanka je poručila da je spremna da se vrati treninzima u punoj meri i da želi da igra na poslednjem grend slemu sezone Ju-Es openu.

"Ovo me definitivno tera da želim da treniram jer nisam igrala loše i bila sam blizu. Bilo koji drugi rival bi mi više odgovarao. Rekla sam sebi da to mogu, samo ako hoćeš. Možda sam neke ključne poene mogla bolje da odigram", izjavila je velika šampionka.

"Definitivno sam motivisana da se popravim i igram kod kuće. Posebno u Njujorku i Ju-Es openu. Tamo sam osvojila prvi grend slem i uvek je posebno za mene da igram tamo", rekla je Vilijamsova.

Osvajačica 23 grend slem trofeja prethodni meč odigrala je baš na Vimbldonu, ali je prošle godine predala duel prvog kola Aleksandri Sasnovič zbog povrede leve noge.

Za Harmoni Tan ovo je bila prva pobeda u prvom učešću na Vimbldonu i to protiv sedmostruke šampionke turnira u Londonu. Harmoni je rekla da je zaista bila uplašena kad je videla žreb.

"To je Serena Vilijams, ona je legenda. Pitala sam se mogu li uopšte da igram. I bila bih zadovoljna da sam osvojila koji gem. Za prvo učešće na Vimbldonu mogu samo da kažem - vau. Uzbuđena sam. Serena je superstar, kad sam bila mala, gledala sam je mnogo puta na televiziji", izjavila je Harmoni Tan.

U drugom kolu Vimbldona Francuskinja će igrati protiv Sare Soribes Tormo iz Španije.  

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво