Читај ми!

Kecmanović protiv Monfisa u borbi za četvrtfinale Australijan opena

Miomir Kecmanović se bori za plasman u četvrtfinale Australijan opena, a naredni protivnik mu je iskusni Francuz Gael Monfis. Meč se igra na "Džon Kejn areni" oko 8.30 časova po srednjoevopskom vremenu, a kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Kecmanović u Melburnu igra najbolji grend slem turnir u karijeri, a u prva tri meča izgubio je samo jedan set.

Ipak, u osmini finala čeka ga i najozbiljnija prepreka - iskusni Francuz Gael Monfis, koji od početka godine beleži fantastične rezultate u Australiji.

Prvo je osvojio prvi pripremni turnir u Adelejdu, da bi u Melburnu sva tri meča rešio u svoju korist maksimalnim rezultatom.

Kecmanović je trebalo da igra sa Novakom Đokovićem na otvaranju turnira, ali je ukidanje vize najboljem teniseru sveta Miomiru omogućilo da znatno lakšim putem dođe do osmine finala.

U prvom kolu savladan je Salvatore Karuso, koji je u žreb ušao umesto Đokovića, ubedljivo 3:0, istim rezultatom u drugom kolu poražen je Tomi Pol, da bi u trećem kolu favorizovani Lorenco Sonego uzeo samo set.

Monfis je bio bolji od Argentinca Korije, Kazahstanca Bublika i Čileanca Garina - sve sa maksimalnih 3:0.

U jedinom dosadašnjem međusobnom duelu slavio je Francuz, na svom terenu u Parizu prošle godine, u neizvesnom meču bilo je 2:1 za Monfisa.

Meč između Kecmanovića i Monfisa igra se na "Džon Kejn areni" oko 8.30 časova, a kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара