Читај ми!

Сјајни Кецмановић у осмини финала Аустралијан опена

Српски тенисер Миомир Кецмановић надиграо је Лоренца Сонега са 3:1 (6:4, 6:7/8:10/, 6:2, 7:5) у трећем колу Аустралијан опена и пласирао се у осмину финала. У борби за четвртфинале Кецмановић ће се срести са Гаелом Монфисом.

После победе над Томијем Полом у другом колу, Миомир Кецмановић је наставио да ниже успехе каријере пласманом и у осмину финала на отвореном првенству Аустралије.

За победу над 25. носиоцем турнира Лоренцом Сонегом, који је двоструко боље пласиран на светској ранг-листи тенисера, Кецмановићу је требало три и по сата жестоке борбе.

Кецмановић је добро почео меч освојивши први сет, али је у наставку Италијан дошао до изједначења у тај-брејку јер је наш тенисер пропустио неколико шанси да увећа вођство.

У наставку Кецмановић није дозволио да му опадне концентрација и сјајном игром је успео да надигра супарника за коначну победу.

У борби за четвртфинале Миомир ће се састати са Гаелом Монфисом који је победио Кристијана Гарина из Чилеа са 3:0 (7:6 /7:4/, 6:1, 6:3).

Кецмановић и Монфис су досада само једном одмеравали снаге на терену. У Берсију прошле године Монфис је добио Кецмановића са 4:6, 7:5, 6:3, и нашем тенисеру ће ово бити одлична прилика за реванш и велики успех у каријери.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво