Читај ми!

Azarenka, Stivens i Nišikori u karantinu u Australiji

Dvostruka prvakinja Australijan opena Viktorija Azarenka i njene kolege Sloun Stivens i Kei Nišikori smešteni su u dvonedeljni karantin po dolasku u Australiju jer su dve osobe na njihovom letu bile pozitivne na testiranju, prenosi britanska štampa.

Viktorija Azarenka, Sloun Stivens i Kei Nišikori su bili negativni na testiranju, ali je utvrđeno da je dvoje od 66 putnika na njihovom letu bilo pozitivno na testiranju.

Svi putnici sa tog leta i teniseri su smešteni u dvonedeljni karantin, a neizvesno je da li će i kako će moći da treniraju i pripreme se za turnir koji počinje 8. februara.

Prema vrlo strogom zdravstvenom protokolu australijskih vlasti, koga se moraju pridržavati i svi učesnici prvog gren slem turnira u sezoni, svi putnici se testirani po dolasku u zemlju. 

I igrači koji su negativni na testiranju upućuju se u hotele gde ih čeka 14 dana izolacije tokom koje će morati da borave u hotelu najmanje 19 sati dnevno.

Preostalih pet sati mogu da provedu trenirajući, uz strikna pravila ponašanja, a uz njih neće moći da bude niko sem članova stručnog štaba.

 

 

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво