Читај ми!

Novak: Stojim sam, ali pehar pripada svima – hvala Bogu i anđelima

Najbolji teniser sveta Novak Đoković počinje od 15 časova nastup na Završnom turniru u Londonu, ali je našao vremena da se zahvali svima onima koji su mu omogućili da i šestu godinu završi kao svetski "broj 1". Đokoviću je juče uručen pehar Teniske asocijacije profesionalaca (ATP), a danas se obratio pratiocima na društvenim mrežama.

Novak je na društvenim mrežama objavio poruku uz fotografiju sa peharom, koji je posvetio onima koji su zaslužni za njegove uspehe.

Izjednačio je rekord Pita Samprasa i na tome se zahvalio bliskim ljudima – porodici, stručnom timu, navijačima...

Zahvalio se i bogu jer je, kako sam kaže, blagosloven svime što mu se dešava u životu.

"Zahvalan sam na velikoj energiji koju dobijam kroz podršku svih vas dugi niz godina. Iako sam stojim na ovoj fotografiji, svestan sam da ovaj pehar pripada celoj mojoj familiji, timu i svim ljudima koji veruju u mene i podržavaju me. Jedno veliko hvala Bogu i anđelima čuvarima na veri, snazi, strpljenju, radosti, volji i vođstvu kroz život da doživim ovakav blagoslov", objavio je Novak Đoković na svim društvenim mrežama.

"Veoma sam srećan što ovo proslavljam ovde u Londonu. Emocije su mi pomešane s obzirom na to da čitav svet prolazi kroz nedaće. Molim se za njihovu sreću i zdravlje."

On će nastup na Završnom turniru u Londonu započeti od 15 časova, kada će se u prvom meču grupe Tokio 1970 sastati sa Dijegom Švarcmanom.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво