Читај ми!

Ђоковић са Шварцманом почиње поход ка шестој титули у Лондону

Најбољи тенисер Србије и света Новак Ђоковић дуелом са Аргентинцем Дијегом Шварцманом почиње учешће на завршном турниру у Лондону и пут ка својој шестој титули најбољег међу најбољима. Меч почиње у 15.00, а његов ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Пре почетка завршног турнир Новак Ђоковић је низу својих рекорда додао и шесто освајање пехара за најбољег тенисера планете на крају године, а сада почиње поход и ка освајању титуле најбољег међу осам најбољих у протеклој години.

Ђоковић и Шварцман данас орварају дуеле у групи „Токио 1970", а у другом мечу снаге ће одмерити Данил Медведев и Александар Зверев.

У јучерашњим првим мечевима групе „Лондон 2020" Аустријанац Доминик Тим је надиграо Грка Стефаноса Циципаса са 2:1 (7:6, 4:6, 6:3), а Рафаел Надал је био бољи од Андреја Рубљева са 2:0 у сетовима.

Новак Ђоковић и Дијего Шварцман се одлично познају јер су до сада пет пута одмеравали снаге на тереним, а у победама убедљиво са 5:0 води наш најбољи тенисер. 

Данашњи дуел уел Ђоковића и Шварцмана у „О2 арени" почиње у 15.00, а његов ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се