Читај ми!

Đoković i Nadal u istorijskom finalu Rolan Garosa (15.00 RTS 1)

Dvojica najboljih tenisera sveta, Novak Đoković i Rafael Nadal, odlučuju o tituli na turniru Rolan Garos. Po mnogo čemu istorijsko finale igra se u tradicionalnom terminu – od 15 sati uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a. Strim je na RTS Planeti (samo za gledaoce iz Srbije). Tok meča pratite i na našem portalu.

Prvi reket planete Novak Đoković je do svog 27. finala na grend slemovima i petog u Parizu došao nadigravši Stefanosa Cicipasa sa 6:3, 6:2, 5:7, 4:6, 6:1 posle skoro četiri sata igre.

Drugi teniser sveta Rafael Nadal ubedljivo je nadigrao Dijega Švarcmana iz Argentine sa 6:3, 6:3, 7:6 (7-0) za svoje 13. finale na Otvorenom prvenstvu Francuske.

Dvojica najboljih tenisera sveta su svojim međusobnim duelima ispisali bogatu tenisku istoriju, kojoj će današnjim mečom sigurno dodati još jedno atraktivno poglavlje.

Španskom teniseru, koji je i branilac prošlogodišnje titule, teren "Filip Šatrije" je jedan od omiljenih, jer je na njemu osvojio čak 12 titula i mnogi ga smatraju "kraljem šljake".

Na drugoj strani, Novak Đoković ga je upravo na ovom turniru nadigrao i to bez izgubljenog seta u četvrtfinalu 2015. godine i u izjavama pre meča je nagovestio da će se prisetiti tadašnje taktike.

Svakako zanimljiva borba u finalu za pehar Rolan Garosa počinje u 15 časova uz direktan prenod na Prvom programu RTS-a, a tok meča možete pratiti i na našem portalu.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво