Читај ми!

Zvezda i Partizan u evropskom derbiju večitih rivala

Košarkaši Crvene zvezde domaćini su Partizanu u meču 21. kola Evrolige. Evropski derbi večitih rivala u hali „Aleksandar Nikolić“ počinje u 19 časova, a njen tok možete pratiti na našem portalu.

Timovi Zvezde i Partizana će u direktnom duelu odlučivati o poziciji na tabeli i tome ko će zadržati šanse za plasman u završnicu elitnog takmičenja.

Na tabeli Evrolige Crvena zvezda, sa Duškom Ivanovićem na klupi, zaostaje jednu pobedu za plasmanom u Top 8 i na skoru je od 10 pobeda sa 10 poraza, dok Partizan Željka Obradovića ima pobedu manje od večitog rivala i nalazi se na 12. poziciji sa skorom 9:11.

U prvom evroligaškom derbiju u istoriji crveno-beli su kao gosti savladali večitog rivala sa 76:73 u meču igranom 8. decembra prošle godine u Areni i očekuju da to ponove i na svom terenu.

Na drugoj strani za timom Partizana je niz odličnih igara i pobeda, pa očekuju da i na ovom gostovanju u derbiju nastave uspešnu seriju revanširajući se za poraz u prvom derbiju.

Duel košarkaša Crvene zvezde i Partizana u hali „Aleksandar Nikolić" počinje u 19 časova, a njen tok možete pratiti na našem portalu.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се