Читај ми!

Zvezda dočekuje Partizan u prvom derbiju sezone

Košarkaši Crvene zvezde u Hali "Aleksandar Nikolić" dočekuju Partizan u okviru osmog kola regionalne ABA lige. Prvi derbi sezone počinje u 20 časova, a njegov tok i rezultat možete pratiti na našem Portalu.

Izabranici Duška Ivanovića i Željka Obradovića sastaju se prvi put ove sezone, u osmom kolu regionalne ABA lige.

Partizan derbi dočekuje kao jedina neporažena ekipa u regionu, pošto su crno-beli u sedam utakmica zabeležili isto toliko pobeda.

Crvena zvezda je neočekivano izgubila od Zadra u šestom kolu, ali su crveno-beli u izuzetnoj formi otkako je Duško Ivanović na klupi zamenio Vladimira Jovanovića – u poslednje četiri utakmice u svim takmičenjima ne znaju za poraz.

Tim Željka Obradovića je na evroligaškoj turneji po Španiji prošle nedelje izgubio od Barselone i Real Madrida, a situaciju u Humskoj komplikuje i nova povreda Alena Smailagića. Od početka sezone van tima je Aleksa Avramović, a povređen je i Balša Koprivica.

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović istakao je pred utakmicu da je Partizan u ovom trenutku napadački tim sa najvećim potencijalom u Evropi i da će najveći fokus njegove ekipe biti na odbrani. 

Njegov kolega Željko Obradović naglasio je da se Crvena zvezda nakon smene trenera vratila na pravi kolosek i da će zato utakmica biti teška, ali da će njegovi košarkaši dati sve od sebe.

Naredni večiti derbi, a prvi u Evroligi, Partizan i Zvezda će odigrati već 8. decembra u "Štark areni".

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво