Читај ми!

Nedović: Spreman sam da budem lider Zvezdinog tima

Znam šta se od mene očekuje, spreman sam da budem lider tima, imam dovoljno iskustva za to, pripremam se u glavi za sve što sledi i jedva čekam, rekao je novi-stari košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović.

Nedović se u redove srpskog i regionalnog šampiona vratio posle 10 godina internacionalne karijere, juče je odradio prvi trening sa ekipom, a danas se družio sa navijačima na Malom Kalemegdanu, gde je počela prodaja sezonskih ulaznica.

"Nerealno, sad kad sam prilazio, vratila su se sećanja. Još nisam svestan da sam tu sada, sve mislim uskoro krećem negde za inostranstvo. Kada istrčim prvi put pred navijače, kad odigram prve minute, tad ću biti svestan. Spreman sam za sve, znam i da ovde nije lako. Razgovarao sam i sa trenerom Vladom Jovanovićem, mlad je, svi zajedno moramo da da radimo za isti cilj", izjavio je Nedović novinarima na Malom Kalemegdanu.

Srpski reprezentativac nosiće broj 26, koji mu je, kako je rekao prirastao srcu u Panatinaikosu.

Kada je u pitanju povreda zbog koje nije igrao u osmini finala Evropskog prvenstva protiv Italije istakao je da je sada sve u redu.

"Počinjem sa radom, mogao sam i pre, ali nije bilo potrebe za žurbom. Uzeli smo vreme da sve saniramo. Ne treba mi puno, bio sam u trenažnom procesu sa reprezentacijom. Biću top za prvo kolo u ABA ligi", naveo je Nedović i dodao da je Srbija prošla u završnicu bio bi na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću u polufinalu.

"Setio sam se tretmana u Španiji, da nisam otišao, izludeo bih u Pragu. Da sedim po hotelu i idem u Berlin bezveze. Nažalost, nije došlo do toga da se vratim i zaigram".

On je priznao i da je eliminacija od Italije svima u ekipi jako teško pala.

"Emotivno smo ispražnjeni, bio sam deo tima 2015. kad smo izgubili od Litvanije za finale, ali nije bilo ovako teško. Vidim i po drugim igračima da nas je sve ovo pogodilo", zaključio je Nedović.

уторак, 19. март 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво