Читај ми!

Filadelfija deklasirala Lejkerse, Ratnici nadigrali Minesotu

Košarkaši Filadelfije ubedljivo su nadigrali LA Lejkerse sa 105:87 na svom terenu i došli do treće pobede u seriji nastavivši pohod ka plej-ofu. Na svom parketu pobedu je slavio i Golden stejt nad Minesotom sa 124:115 uz solidnu igru Nemanje Bjelice.

Već od samog starta meča Filadelfija je preuzela inicijativu i potom odličnom timskom igrom meč vodila ka sigurnoj pobedi.

Pobednički tim je u efikasnosti predvodio Džoel Embid sa 26 postignutih poena uz devet skokova i sedam asistencija, a odlično ga je pratio Tobajas Heris koji je upisao 23 poena, pet skokova i četiri asistencije.

Gostujućem timu Lejkersa nije od velike pomoći bila ni sjajna igra Entonija Dejvisa koji je meč završio kao najefikasniji igrač meča sa dabl dabl učinkom od 31 poena i 12 asistencija.

Trećom pobedom u seriji Filadelfija je ostala u trci sa prvim pratiocem Šarlotom, dok su se Lejkersi novim porazom udaljili od direktnog plasmana među 16 najboljih ekipa.

U narednoj utakmici Filadelfija za dva dana dočekuje tim Sakramenta, a Lejkersi su već sutra gosti Šarlota.

I u drugom sinoćnom meču pobedu su na svom terenu slavili košarkaši Golden stejta iako je Minesota pružila znatno veći otpor.

Gostujući tim je čak poveo u finišu prvog poluvremena ali su domaćini uspeli da načine preokret u trećoj četvrtini i oberbede3 prednost koja im je donela konačnu pobedu.

Pobednički tim je u efikasnosti predvodio Stef Kari sa 29 postignutih poena uz 8 skokova i 6 asistencija, a Nemanja Bjelica je za 16 minuta igre imao solidan učinak od 5 poena i 6 asistencija.

U poraženom timu Minesote Karl Entoni Tauns je bio najefikasniji igrač meča sa 31 poenom uz 13 skokova i 6 asistencija ali to nije mnogo pomoglo njegovom timu.

Rezultati NBA utakmica:

Filadelfija - Los Anđeles Lejkers 105:87

Golden stejt - Minesota 124:115

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво