Читај ми!

Obradović: Igokea kvalitetna ekipa sa sjajnim trenerom

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči meča protiv Igokee u 10. kolu ABA lige istakao je kvalitet i dobru igru suparnika, naglasivši da će igra u odbrani biti presudna za uspeh njegovog tima u duelu.

Utakmica 10. kola ABA lige između Igokee i Partizana igra se u Laktašima u subotu od 19 časova, a strateg Partizan je istakao kvalitet suparničkog tima.

"Igokea je dobar tim gde god da igra. Mi ćemo odraditi dobru pripremu za meč, oni su tim sa velikim iskustvom, moraćemo dosta da vodimo računa o njihovoj odbrani, koja je vrlo specifična. Imaju promenjen sastav u odnosu na prošlu sezonu, imaju kvalitet, a tu je i dalje trener Dragan Bajić koji radi izvanredan posao", rekao je trener košarkaša Partizana.

Obradović je naglasio da će dobra igra u odbrani biti presudna za ishod meča.

"Mi moramo da odigramo dobru odbranu, pogotovo na njihovim najopasnijim igračima. Sa druge strane ćemo morati vrlo pametno i strpljivo da napadamo i da pogađamo otvorene šuteve. Imali smo devet igrača u raznim reprezentacijama i to je najveća čast za svaki klub i dokaz da se u Partizanu radi dobro", izjavio je Obradović za klupsku televiziju.

уторак, 30. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво