Читај ми!

Jokić otkrio šta nije valjalo protiv Klivlenda, ali Nagetse tek očekuju problemi

Srpski košarkaš Nikola Jokić nije bio zadovoljan porazom svog Denvera od Klivlenda u trećoj utakmici nove sezone u NBA ligi. Denver je na domaćem terenu poražen od Kavalirsa rezultatom 99:86, što je franšizi iz Kolorada prvi neuspeh od početka takmičenja.

Nagetsima nije bila dovoljna još jedna neverovatna Jokićeva partija, u kojoj je za 35 minuta na parketu postigao 24 poena (9/15 iz igre, 1/4 trojke), imao čak 19 skokova i tri asistencije.

Momak iz Sombora je rekao da protivnički tim nije postigao mnogo koševa, ali da su Nagetsi imali veliki broj propuštenih šansi i da Denver treba da igra bolje na sledećoj utakmici.

"Odbrana nije dobro izgledala i, iako je Klivlend postigao samo 99 poena, to je izgledalo previše lako za njih", rekao je Jokić i istakao da ekipa mora da pokaže trud svakoga dana.

"Grumenje" se suočava sa problemima nakon dobrog starta sezone, a oni postaju sve veći jer gotovo bez odmora idu na megdan Juti.

Ekipa Majka Melouna gostovaće u "Vivint areni" samo dan kasnije i trener je sam priznao da mu nije jasno kako će prošlogodišnji finalista Zapada igrati 24 sata posle poraza od Klivlenda.

Denver je nakon dva trijumfa doživeo prvi neuspeh i sada je peti na tabeli svoje konferencije, dok je Klivlend deveti na Istoku sa skorom 2-2.  

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво