Читај ми!

Јокићева невероватна партија није била довољна успаваном Денверу

Кошаркаши Денвер нагетса доживели су први пораз у новој сезони упркос још једној невероватној партији Николе Јокића. Доминирао је и наставио да игра на нивоу који му је донео МВП признање у најјачој лиги света, али је Денвер поражен на свом терену од Кливленда – 99:87 јер остали играчи нису били нимало расположени.

Српски центар током читавог меча сам је носио екипу из Колорада и за 35 минута на паркету постигао 24 поена (9/15 из игре, 1/4 тројке), имао чак 19 скокова и три асистенције.

Јокић је забележио и три украдене лопте, али и шест изгубљених, што уз мали број асистенција показује да није имао адекватну подршку саиграча током дуела са Кавалирсима.

Момак из Сомбора одржавао је свој тим у игри током три и по четвртине, "грумење" је обично било у заостатку два до три поседа, али када се и он уморио, гости су брзо дошли до велике предности и победе.

Предвођени Кевином Лавом, Кавси су средином последњег периода направили серију и стигли до максималних +17, после чега није било повратка за Денвер.

Лав је меч завршио са 22 поена и шест скокова, док је изузетан био и Џерет Ален, који је уз само један промашај из игре имао страшан дабл-дабл (22 поена и 16 скокова).

У саставу Мајка Мелоуна није било кошаркаша који су Николи пружали подршку, па се чинило као да мора све сам.

Још само тројица су завршила са двоцифреним учинком, али далеко од било какве озбиљне роле – Вил Бартон је постигао 12 поена, колико и Ерон Гордон, док је Мајкл Портер јуниор додао поен мање.

Денвер је након два тријумфа доживео први неуспех и сада је пети на табели Западне конференције, док је Кливленд девети на Истоку са скором 2-2.

Победе су током ноћи још остварили Бостон селтикси, Милвоки бакси, Атланта хокси, Бруклин нетси, Мајами хит, Чикаго булси, Њу Орлеанс пеликанси... 

субота, 27. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво