Читај ми!

Adetokumbo posle osvajanja prstena: Mogao sam da odem, ali sam izabrao teži put

Neposredno nakon što je sa svojim Baksima osvojio NBA titulu, Janis Adetokumbo rekao je da je veoma srećan što je to uradio u svom timu i svom gradu.

Nakon dve titule MVP-a lige i nagrade za najboljeg defanzivca, Janis je konačno dobio i one najvažnije - titulu najkorisnijeg igrača NBA finala i šampionski prsten.

O svom, osam godina dugom putu do tog ostvarenja on je govorio na konferenciji za medije posle šestog meča koji je njegov tim dobio sa 105:98.

”Nisam hteo da odem. Bilo je posla koji je trebalo da se završi. U bablu prošle godine nije baš bilo pravde, iako dajem veliko poštovanje Majamiju koji nas je izbacio. Ali, ovo je moj grad, grad koji je verovao u mene i u sve nas i drago mi je što smo uspeli”, rekao je Janis i onda ”poentirao”:

”Mogao sam da odem i osvojim titulu na nekom drugom mestu. Mogao sam da odem u ’super tim’, uradim svoj deo posla i osvojim titulu. Ali ovo je mnogo teži način da se to uradi. A mi smo ga ostvarili”, rekao je ”Grik Frik”.

On je poslao poruku i deci iz Afrike i Evrope da na njegovom primeru shvate da je sve moguće i da se naporan rad uvek isplati, a takođe se zahvalio svojim roditeljima i braći na podršci tokom karijere.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво