Читај ми!

Pobeda Majamija nad Bruklinom uz zvuk sirene, nova povreda Duranta

Majami je na svom terenu došao do pobede nad Bruklinom sa 109:107 zahvaljujući pogotku igrača odluke Bema Adebaja uz zvuk sirene. Porazu Bruklina puno je doprinela i povreda Kevina Duranta koji je meč napustio već na samom početku.

Jedan od najboljih NBA igrača Kevin Durent, koji je prošlu sezonu propustio zbog povrede, dobro je počeo meč i na samom početku postigao osam poena, a onda je doživeo neovi peh.

U četvrtom minutu meča Durant je povredio koleno, napustio je teren i više se nije vraćao u igru a neizvesno je koliko će mu vremena biti potrebno za oporavak.

Iako bez vodećeg igrača gosti su pružili žestok otpor Majamiju koji je imao prednost tokom većeg del meča, pa se na kraju ušlo u neizvesnu završnicu.

Kod rezultata 107:107, Bruklin nije iskoristio napad, a Mjami je dobio prliku da reši utakmicu. Odgovornost je preuzeo Bem Adebajo i pogodio uz zvuk sirene za veliku radost domaćina.

Junak pobede Bem Adebajo je bio i najefikasniji u svom timu sa 21 poenom, a još petorica igrača su imala dvocifren šuterski učinak.

Majami je do pobede došao bez prve zvezde Džimija Batlera, a prekinuo je seriju od tri poraza. Prošlogodišni finalista plej-oga NBA lige je tek sedmi na Istoku, dok Bruklin ima dva poraza više od lidera konfrencije, Filadelfije.

Dalas je pretrpeo novi poraz na svom terenu, ovoga puta od Sakramenta sa 107:121 uprkos novoj sjajnoj igri Luke Dončića, a Aleksej Pokuševski uspešno se oporavio od povrede ramena ali ga nije hteo šut u duelu Oklahome i Toronta, pa je njegov tim poražen sa 112:106. 

Rezultati sinoćnih mečeva NBA lige:

Majami - Bruklin 109:107
Šarlot - Portland 109:101
Orlando - Hjuston 110:114
Toronto - Oklahoma 112:106
Dalas - Sakramento 107:121
LA Klipers - Minesota 124:105
 

 

 

четвртак, 28. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво