Читај ми!

Покушевски се опоравио, али Оклахома изгубила, Сакраменто надиграо Далас

Алексеј Покушевски успешно се опоравио од повреде рамена, али га није хтео шут у дуелу Оклахоме и Торонта, па је његов тим поражен са 112:106. Далас је претрпео нови пораз на свом терену, овога пута од Сакрамента резултатом 107:121 иако је Лука Дончић одлично одиграо.

Српски ас Алексеј Покушевски у игри је провео 28 и по минута јер се опоравио од повреде, али га шут није хтео.

Покушевски је 14  пута шутирао на обруч, а погодио је само четири пута и меч је завршио са осам поена уз седам скокова и пет асистенција.

Оклахома је на гостовању добро започела меч и  добила прво полувреме, али су домаћини у другом преузели иницијативу и начинили преокрет за коначну победу.

Канадски тим је славио, иако је играо без повређених – центра Паскала Сијакама и бека Кајла Лаурија, а до победе их је предводио Крис Бучер који је био најефикаснији играч меча са 31 постигнутим поеном.

У тиму Оклахоме најефикаснији је био Лаганц Дорт са 29 постигнутих поена.

Тим Даласа је претрпео нови пораз на свом терену, овога пута од Сакрамента, иако је Лука Дончић одиграо још једну одличну партију и поново био најефикаснији играч.

Словеначки ас је меч завршио са 37 постигнутих поена уз осам скокова и четири асистенције али је тим из Калифорније убедљиво славио у Тексасу.

После меча Дончић је у изјави за РТС констатовао да је његовој екипи недостајало енергије.

Кингсе су до победе предводили Деарон Фокс са 30 и Херисон Барнс са 24 поена поена, а већ на самом почетку су обезбедили двоцифрену предност коју су успешно одржавали до самог краја, па није било неизвесности о победнику.

У првом синоћном мечу Мајами је надиграо Бруклин са 109:107, а меч је обележила повреда Кевина Дурента на самом почетку меча.

Хјустон је на гостовању надиграо Орландо са 114:110, а Клиперси су били убедљиви на свом терену против Минесоте са 124:105.

Резултати синоћних мечева НБА лиге:

Мајами – Бруклин 109:107
Шарлот – Портланд 109:101
Орландо – Хјустон 110:114
Торонто – Оклахома 112:106
Далас – Сакраменто 107:121
Клиперси – Минесота 124:105

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво