Читај ми!

Pokuševski se oporavio, ali Oklahoma izgubila, Sakramento nadigrao Dalas

Aleksej Pokuševski uspešno se oporavio od povrede ramena, ali ga nije hteo šut u duelu Oklahome i Toronta, pa je njegov tim poražen sa 112:106. Dalas je pretrpeo novi poraz na svom terenu, ovoga puta od Sakramenta rezultatom 107:121 iako je Luka Dončić odlično odigrao.

Srpski as Aleksej Pokuševski u igri je proveo 28 i po minuta jer se oporavio od povrede, ali ga šut nije hteo.

Pokuševski je 14  puta šutirao na obruč, a pogodio je samo četiri puta i meč je završio sa osam poena uz sedam skokova i pet asistencija.

Oklahoma je na gostovanju dobro započela meč i  dobila prvo poluvreme, ali su domaćini u drugom preuzeli inicijativu i načinili preokret za konačnu pobedu.

Kanadski tim je slavio, iako je igrao bez povređenih – centra Paskala Sijakama i beka Kajla Laurija, a do pobede ih je predvodio Kris Bučer koji je bio najefikasniji igrač meča sa 31 postignutim poenom.

U timu Oklahome najefikasniji je bio Laganc Dort sa 29 postignutih poena.

Tim Dalasa je pretrpeo novi poraz na svom terenu, ovoga puta od Sakramenta, iako je Luka Dončić odigrao još jednu odličnu partiju i ponovo bio najefikasniji igrač.

Slovenački as je meč završio sa 37 postignutih poena uz osam skokova i četiri asistencije ali je tim iz Kalifornije ubedljivo slavio u Teksasu.

Posle meča Dončić je u izjavi za RTS konstatovao da je njegovoj ekipi nedostajalo energije.

Kingse su do pobede predvodili Dearon Foks sa 30 i Herison Barns sa 24 poena poena, a već na samom početku su obezbedili dvocifrenu prednost koju su uspešno održavali do samog kraja, pa nije bilo neizvesnosti o pobedniku.

U prvom sinoćnom meču Majami je nadigrao Bruklin sa 109:107, a meč je obeležila povreda Kevina Durenta na samom početku meča.

Hjuston je na gostovanju nadigrao Orlando sa 114:110, a Klipersi su bili ubedljivi na svom terenu protiv Minesote sa 124:105.

Rezultati sinoćnih mečeva NBA lige:

Majami – Bruklin 109:107
Šarlot – Portland 109:101
Orlando – Hjuston 110:114
Toronto – Oklahoma 112:106
Dalas – Sakramento 107:121
Klipersi – Minesota 124:105

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво