Jokić za RTS: Stef je pogodio više trojki nego naš tim, nismo imali rešenje za njega

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić pružio je još jednu odličnu partiju u NBA ligi, ali ona nije bila dovoljna da se izbegne poraz od Golden stejt voriorsa. Nagetsi su poraženi od "ratnika" rezultatom 116:107, tako doživeli drugi uzastopni poraz, a Jokić je posle meča u razgovoru za RTS istakao da ekipa mora mnogo bolje.

Jokić je uveličao istorijsku partiju Stefa Karija, koji je sa 53 poena predvodio Golden stejt i postao najbolji strelac u istoriji franšize.

"Loša utakmica za nas. Moramo mnogo bolje ako želimo nešto da napravimo u plej-ofu. Moramo mnogo bolje da igramo", rekao je Jokić u razgovoru sa našim Aleksandrom Žigićem.

"Izgubljene lopte su bile veliki problem, kao što su bile i u pretprošloj utakmici. Dali smo im previše šansi da igraju napade, nismo šutirali dobro. Oni su dali 18 trojki, mi osam... Stef je dao više trojki nego mi, postigao je 53 poena i nismo imali rešenja za njega."

Nikola ističe da je, od pozicije na startu plej-ofa, bitnija forma i kvalitet igre.

"Važnije je da igramo dobro, da imamo dobar 'momentum'. Imaćemo stvarno težak mesec i veoma jake protivnike. Normalno, voleli bismo da imamo prednost domaćeg terena ako možemo, ali to nam neće ništa značiti ako budemo igrali loše. Možda je bitnije da igramo bolje, da znamo svoje uloge i jednostavno budemo odlučniji."

Prva u nizu teških utakmica biće ona sa Majami hitom, koji je nedavno pojačao srpski reprezentativac Nemanja Bjelica.

"Dolazi nam Majami sa Bjelicom i Dragićem. Uvek su nezgodni, ekipa koja se uvek bori i ne predaje se. Raznovrsni su, imaju mnogo napadačkih opcija. Jaki su odbrambeno i biće stvarno dobar test za nas, da vidimo šta možemo", zaključio je Jokić za RTS.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво