Читај ми!

Jovanović pred Partizan: Nadamo se najpovoljnijem ishodu

Trener košarkaša Cibone Vladimir Jovanović rekao je da od svog tima očekuje da odigra dobru utakmicu na gostovanju Partizanu u 20. kolu ABA lige. Meč između košarkaša Partizana i Cibone igra se u subotu od 19 sati u Beogradu u hali "Ranko Žeravica".

Tokom vikenda pred košarkašima Cimone su dva meča na gostovanjima, prvo u subotu protiv Partizana u Beogradu, a odakle će odmah nastaviti za Osijek gde ih u nedelju očekuje druga utakmica.

"Krećemo na kratku turneju, gde prvo igramo abaligašku utakmicu Partizanom, pa odmah sutradan protiv Osijeka u gostima. Dve zahtevne i nezgodne utakmice. Nama je svaka važna. Spremamo se dobro i nadam se da ćemo pored svih problema koje trenutno imamo napraviti sve da odigramo dobru utakmicu. Nadamo se naravno najpovoljnijem ishodu", rekao je Jovanović za klupski sajt.

U Ciboni su najavili da će na pedstojećim utakmicama u timu debitovati i dva nova ugrača. U tim se vraća 19-godišnji Lukša Buljević, koji je bio na pozajmici u Dubravi, a očekije se da će debitovati i novo pojačanje Jakov Mustafić.

I kapiten Cibone Roko Prkačin je istakao da očekuje težak meč protiv crno-belih nahvalivši suparnike.

"Partizan je kvalitetna ekipa i neće biti lako. Iskreno, mislim da imamo šanse za pobedu, jer nijedna ekipa nije nepobediva. Oni su izgubili od Zadra i Trenta i biće motivisani, ali i mi smo takođe baš motivisani, jer se nismo pokazali u ove dve utakmice protiv Splita. Želimo to da ispravimo", rekao je Prkačin .

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво