Читај ми!

Филиповски: Да одиграмо најбоље што можемо против Цибоне

Tренер кошаркаша Партизана Саша Филиповски је истакао да је утакмица против Цибоне прилика да се тим регенерише и зато очекује да ће играћи сакупити енергију и одиграти најбоље што могу. Црно-бели су у суботу од 19 сати домаћини екипи Цибоне у хали спортова "Ранко Жеравица" у Београду у 20. колу АБА лиге.

После пораза од Задра и Трента Партизан је домаћин Цибони и тренер Филипосвски очекује да је то додатна мотивација тиму да прекине негативну серију мечева.

"Тешке две утакмице и тешка два путовања су иза нас. Најважније ће бити да се за утакмицу против Цибоне регенеришемо, сакупимо енергију и одиграмо утакмицу најбоље што можемо. Најважније је дати све од себе и максимум од онога што имаш. Ми који смо заједно, даћемо све од себе и ја се надам да ће то бити довољно за победу. Цибона је променила тренера, довели су и неке нове играче, као што је Планинић на позицији центра. Са друге стране, ми ћемо играти са једним центром Јанковићем и једном четворком Томасом, тако да ће спољни играчи морати да помогну на унутрашњим позицијама", рекао је Филиповски за клупски сајт.

Црно-бели су у регоналном такмичењу везали пет пораза, а бек Партизана Огњен Јарамаз сутрашњи меч види као прилику да се тај црни низ прекине.

"Утакмица против Цибоне је за нас прилика да прекинемо врло непријатну серију резузлтата и да се упркос свим проблемима са повредама, психички и физички подигнемо. Цибона има неколицину добрих, младих играча који ће желети да се против нас докажу. Ипак, надам се и верујем да ће победа на крају припасти нама", истакао је Јарамаз.

Партизан тренутно има скор од 7-11, док је Цибона на учинику од шест победа и 11 пораза и очекује да на овом гостовању поправи резултат.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво