Читај ми!

Filipovski: Važna pobeda u teškoj utakmici

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski bio je zadovoljan igrom svog tima u pobedi nad Huventudom, a posebno je istakao težinu meča. Posebno je istakao vanredno angažovanje stručnog štaba svog tima.

Košarkaši Partizana nadigrali su Huventud sa 78:75 u zaostalom meču 6.kola Evrokupa, a trener Filipovski je na konferenciji za medije posebno pohvalio sve igrače zbog odlične igre u teškom meču.

"Važna pobeda, pre svega zbog momaka. Kada radite naporno, rezultat dođe. Bila je veoma, veoma teška utakmica. Huventud je dobra ekipa, ali srećan sam zbog mojih igrača što smo pobedili", rekao je Filipovski.

Filipovski je ukratko analizirao i igru suparnika istakavši da je glavni problem sa manjkom energije razrešen izvanrednim angažovanjem stručnog tima. 

"Teška utakmica, jer je manjak energije bio problem. Ali, moji pomoćnici u stručnom štabu, fizioterapeuti i kondicioni treneri, pomogli su igračima da povrate snagu. Čestitam igračima koji nisu imali vremena ni da se taktički pripreme. Odradili smo dobar posao na Basasu. Dangubić ga je dobro čuvao. Iznenadio nas je Doson. Ali, drago mi je da smo izašli kao pobednici iz teškog meča", poručio je Filipovski.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво