Čitaj mi!

Nedović traži čarter letove u Evroligi

Srpski košarkaš Nemanja Nedović prokomentarisao je na Tviteru nove kovid regulative Evrolige i izneo zanimljiv predlog - da se timovima obezbede čarter letovi za putovanja na utakmice tog takmičenja.

Ove sezone igrač atinskog Panatinaikosa reagovao je na tvit u kojem se spominje odluka Evrolige da se prethodno odložene, otkazane i utakmice registrovane rezultatom 0:20 ipak igraju u novim terminima.

”Ok, super. Ali, obezbedite nam čarter let jer smo bili tamo, spremni za igru i pritom putovali ceo dan da dođemo u Lion”, napisao je Nedović apropo odloženog meča protiv Asvela u Francuskoj. 

Jedan korisnik te društvene mreže na to mu je napisao kako da ”sada kada je Evroliga izašla u susret igračima i pristala da se utakmice igraju u novim terminima od njih ne treba tražiti i da plaćaju čarter letove”, na šta je Nedović takođe reagovao:

”Zašto da ne? Za drugi najbolju ligu na svetu to ne bi trebalo da predstavlja problem, plus ko je glavni sponzor?”, upitao je Nedović aludirajući na činjenicu da je avio kompanija ”Turkiš erlajnz” dugogodišnji nazivni sponzor Evrolige.

Temom novih pravila Evrolige i novim problemima koji mogu nastati bavili smo se u ovoj analizi.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">