Читај ми!

Lebron o promašenom šutu Grina za titulu: Verovao sam mu...

Ni nova sjajna partija i ubačenih 40 poena Lebrona Džejmsa, ali ni njegova sjajna asistencija Deniju Grinu i stvaranje idealne situacije i šuta za titulu, nisu bili dovoljni Lejkersima da dođu do četvrte pobede u NBA finalu protiv Majamija.

Sa minusom od jednog poena Lejkersi su krenuli u napad za pobedu i titulu, Lebron Džejms odlično ”navukao” dva, tri igrača Majamija i vratio loptu Grinu, koji je bio ”sam kao duh” na šutu za tri poena...

Ipak, kvalitetni šuter, koji u ovom plej-ofu igra prilično nekvalitetno, taj šut je promašio. Tačnije, jedva je dobacio do prvog obruča.

Na taj loš šut, nadovezao se Markif Moris sa lošim dodavanjem i prva, velika prilika za Lejkerse da uzmu prsten otišla je u nepovrat.

Posle meča Lebron Džejms, najbolji ”lejker” na parketu sa 40 ubačenih poena, prokomentarisao je poslednji napad svog tima.

”Ako pogledate ponovo tu situaciju videćete da sam odvukao sam dvojicu igrača dalje od linije za slobodna bacanja i potom pronašao jednog od naših najboljih šutera samog na šutu za tri poena. To je bio šut za titulu. Verovao sam mu, verovao sam u njega, svi smo verovali... Ali jednostavno lopta nije ušla u koš. Moramo da živimo sa tim”, rekao je ”kralj” Džejms.

Naredni, šesti meč NBA finala na programu je u noći između nedelje i ponedeljka.

четвртак, 09. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара