Trinkijeri ostaje u Partizanu

Trener Partizana Andrea Trinkijeri nastaviće da vodi crno-bele do isteka trogodišnjeg ugovora a razmišlja i o produžetku saradnje. Trinkijeri u ugovoru ima opciju da posle 20. juna može napustiti klub iz Humske, ali prema rečima predsednika Ostoje Mijailovića to se neće dogoditi.

Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović je naglasio da Trinkijeri želi do kraja da odradi ugovor u Humskoj, pa čak i da posle toga ostane deo crno-bele porodice i demantovao sve navode o njegovom odlasku koji su se pojavili u medijima.

„Na žalost onih koji poturaju lažne vesti Andrea ima još godinu dana ugovora, a po onome što je uradio u Partizanu, on želi da ostane kod nas i nakon isteka tog ugovora." rekao je Mijailović istakavši da će detaljnije informacije biri objavljene na sajtu kluba.

Trinkijeri je prvi stranac na klupi crno-belih sa kojima je osvojio dva Kupa Radivoja Koraća i Superkup ABA lige, a 20. juna mu postaje aktivna klauzula iz ugovora po kojoj može potražiti drugi klub što je izazvalo brojne špekulacije u medijima.

Andrea Trinkijeri je trenutno s porodicom u Milanu, gde čeka da se smiri situacija sa pandemijom koronavirusa, i za tamošnje medije je posebno pohvalno govorio o svom radu u Partizanu. U stalnom je kontaktu sa klubom i navijaćima preko društvenih mreža. 

Pre prekida sezone Partizan je obezbedio prednost domaćeg terena u doigravanju i u Evrokupu i u regionalnom takmičenju.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво