I zbog ovoga je Džordan najveći svih vremena...

Verovatno najbolji košarkaš u istoriji, Majkl Džordan, šalom na svoj račun i spominjanjem čuvenog Internet mima uspeo je da nasmeje prisutne u "Stejpls centru" tokom ceremonije "Proslava života", posvećenoj Kobiju Brajantu i njegovoj ćerki Điani.

Najveći svih vremena (Greatest Of All Time), ili skraćeno GOAT, je i na jednom tužnom događaju našao način da pokaže svoju veličinu.

Naime, veliki Majk je na ceremoniji koja je imala motiv da slavi život Kobija i njegove ćerke Điane održao vrlo emotivan govor i pričao o svom prijateljskom odnosu sa pokojnim Brajantom. 

Sve te izgovorene reči su ga rasplakale, a Džordan je upravo svoje suze iskoristio da se našali na svoj račun i zasmeje sve prisutne u hali.

"Doveo me je do toga da ću sada morati da gledam još jedan 'plačljivi mim' (crying meme) u narednih... Rekao sam moji ženi da neću raditi ovo jer ne želim da gledam novi mim naredne tri ili četiri godine. Eto, to mi je Kobi Brajant uradio", rekao je Majkl Džordan i oduševio prisutne, ali ljude širom sveta koji su gledali prenos sa tog okupljanja.

Inače, već godinima na Interenetu veoma je popularan "crying Jordan meme", koji je nastao 2009. godine, neposredno nakon što je legendarni košarkaš Čikago Bulsa primljen u Kuću slavnih u Springfildu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво