Лос Анђелес у сузама, последњи опроштај од Кобија и Ђијане

У Стејплс центру у Лос Анђелесу одржана је церемонија названа "Прослава живота". Љубитељи кошарке, легенде тог спорта, звезде шоу бизниса и породица Кобија Брајанта опростили су се последњи пут од Кобија и Ђијане.

Више од 20.000 људи у Стејплс дошло је да присуствује јавном опроштају од Кобија Брајанта и његове кћерке Ђијане, страдалих у хеликоптерској несрећи 26. јануара у Лос Анђелесу.

Трибине су биле преплављене активним и бившим кошаркашима, глумцима, певачима и многим другим личностима из јавног живота САД.

Најемотивније је било када је о трагично настрадалим Кобију и Ђијани говорила супруга и мајка Ванеса, чије су речи одзвањале у муклој тишини дворане, док су присутнима низ образе текле сузе.

"Бог је знао да њих двоје не могу једно без другог. Морао је да их узме обоје. Душо, чувај нашу Ђиђи. Ја имам Нејти, Биби и Коко... Почивајте у миру и забављајте се у рају док се поново не сретнемо једног дана", казала је Ванеса.

"Сваки дан ми недостајете. Никада нећу видети Ђијану како одлази у средњу школу, како полаже возачки испит, никада јој нећу рећи како дивно изгледа на дан њеног венчања. Или, како постаје најбоља кошаркашица свих времена", изустила је Ванеса.

"Коби је био моје све. Он је знао да воли толико да ја то не могу речима да опишем. Он би урадио све за мене. Он је био МВП свих очева", рекла је Ванеса.

Најбољи кошаркаш свих времена Мајкл Џордан у сузама се опростио од Кобија.

"Поносан сам што сам га познавао и што сам знао да је у свему што је радио желео да буде најбољи, а пре свега желео је да буде боља особа сваког дана. Са њим је умро и део мене. Мислим да је умро део свих вас, али од данас ћу живети са сећањем да сам имао малог брата коме сам помогао колико сам могао. Почивај у миру, мали брате".

У дворани у Лос Анђелесу овом приликом донето је 35.000 црвених ружа, постављених око позорнице на центру терена.

Комеморацији у Стејплс центру су присустовале кошаркашке легенде Мајкл Џордан, Меџик Џонсон, Шекил О''Нил, Грег Попович, Бил Расел, Фил Џексон, Џејмс Харден, Кавај Ленард, Карим Абдул Џабар и многе друге познате личности.

Брајант је 12 фебруара сахрањен заједно са ћерком Ђијаном, а тај чин био је затворен за јавност и присуствовала му је само најужа породица.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво