Oglasila se i Zvezda: Sada je sve jasno

Povodom saoštenja Košarkaškog kluba Partizan NIS u kojem crno-beli iznose svoje viđenje situacije oko prelaska Petra Rakićevića u Crvenu zvezdu, oglasio se i klub sa "Malog Kalemegdana", koji poručuje da su sada stvari konačno jasne.

Klub iz Humske se u utorak ujutru oglasio povodom "slučaja Rakićević", a večiti rival nekoliko sati kasnije.

Kako se navodi u Zvezdinom saopštenju, klub izražava zadovoljstvo zato što je srpska košarkaška javnost konačno upoznata sa svim činjenicama u vezi sa transferom mladog reprezentativca Petra Rakićevića.

"KK Crvena zvezda MTS izražava zadovoljstvo što je istina u slučaju Petra Rakićevića konačno izašla na videlo, iako se zvaničnim saopštenjem po tom pitanju nismo oglašavali mi već neko drugi, nevešto pokušavajući da prikrije propuste i loš rad svoje administracije."

"Činjenica da je Petar Rakićević uredno registrovan u Košarkaškom Savezu Srbije kao igrač Crvene zvezde MTS, i da je već licenciran, kao i da ima pravo nastupa u utakmicama ABA i Evrolige, govori ko je u ovom slučaju radio u skladu sa zakonom i propisima naših košarkaških institucija, i na prvom mestu u dogovoru sa KK Metalcem iz Valjeva, a ko nije."

"Nadamo se da će ovakav rasplet pomoći da se konačno prekine sa višegodišnjom praksom pojedinaca u srpskoj košarci, gde se do igrača stizalo: tajnim pregovorima sa igračima mimo znanja njihovih matičnih klubova, dopisivanjem sumnjivih papira i nelegalnim isplatama. Nadamo se da će i ovaj slučaj otvoriti put praksi koja je zastupljena svuda u svetu, da se za željenog igrača iz drugog kluba – plaća obeštećenje", stoji na sajtu KK Crvene zvezde.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво