Читај ми!

Junajted o Ronaldu: Pokrenuli smo odgovarajuće korake....

Engleski fudbalski gigant Mančester Junajted oglasio se kratkim saopštenjem nakon "burnog" intervjua Kristijana Ronalda i teških reči na račun kluba, menadžera Erika Ten Haga i saigrača. U saopštenju je navedeno da su “pokrenuti odgovarajući koraci“, a mediji uveliko navode da je to nagoveštaj disciplinskog postupka i raskida ugovora kluba i Ronalda.

Na sajtu kluba i na društvenim mrežama se pojavilo saopštenje u kome se navodi da je pokrenut postupak zbog Ronaldovog nedavnog intervjua u kome je kritikovao klub.

"Mančester Junajted pokrenuo je odgovarajuće korake kao odgovor na nedavni intervju Kristijana Ronalda za medije. Nećemo dalje komentarisati dok se ovaj proces ne završi", navodi se na sajtu kluba.

Mediji na Ostrvu prenose da Ronalda izvesno čeka novčana kazna oduzimanja dve sedmične plate što iznosi oko milion funti i odlazak sa Old Traforda u januarskom prelaznom roku.

Uslovi raskida još aktuelnog ugovora će se saznati tek naknadno, a u medijima se navodi da to opdrazumeva pokretanje pravnog postupka za raskid ugovora.

Junajted ne želi da plati Ronaldu bilo kakvu kompenzaciju jer bi se to smatralo nagrađivanjem nelojalnosti, a juče je uklonjen veliki Ronaldov mural koji je stajao na Old Trafoedu.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво