Читај ми!

Pogba plaćao vrača da mu gleda u budućnost, bacao čini na Mbapea

Matijas Pogba, brat fudbalera Juventusa Pola Pogbe objavio je niz tvitova na ovoj društvenoj mreži o tome da je francuski fudbaler plaćao usluge vrača radi proricanja budućnosti.

Matijas Pogba priveden je zbog sumnje da je učestvovao u iznuđivanju novca od svog mlađeg brata Pola.

Matijas i Pogbini prijatelji iz detinjstva oteli su vezistu Juventusa u hangar nedaleko od Pariza i od njega zahtevali da im isplati 13 miliona evra. 

Francuz je platio 100.000 evra jer je toliko novca mogao da podigne, a kasnije je saznao da je u činu otmice uključen i njegov rođeni brat.

Nakon toga su usledile međusobne optužbe u porodici Pogba, a Matijas je naveo da je Pol redovno plaćao vrača za razne usluge, čak i da izazove povredu napadača PSŽ-a Kilijana Mbapea.

Policija je reagovala i privela Matijasa i četvoricu njegovih saučesnika.

U seriji tvitova i novih informacija, Matijas Pogba je izneo mnogobrojne optužbe na račun Pola Pogbe. 

Matijas tvrdi da je Pogba platio vraču ukupno oko 4.000.000 evra radi predviđanja budućnosti vezisti Juventusa. 

"Pol mu je plaćao od 75.000 do 100.000 evra po usluzi. Čak mu je dao punomoćje u londonskoj banci za njegov račun. Poklanjao mu je razne stvari poput automobila i srebrnog nakita. Jednog dana je vrač uhapšen u Francuskoj sa velikom količinom keša. Pol je zvao u Francusku da potvrdi kako mu je on dao novac. Postao je pasionirani ljubitelj veštičarenja. Ta osoba je izolovala mog brata od porodice", istakao je Matijas Pogba na Tviteru. 

U jednom tvitu Matijas kaže da je programirao da se automatski objavi jedna od izjava u slučaju da on bude zatvoren. 

"Pol je često unajmljivao vrača da mu pomoću raznih rituala doprinese boljem angažmanu. Vrač je radio za mnoge poznate ličnosti i fudbalere, a zadaci su mu bili da predvidi budućnost, pomogne Polu da zablista, pojača mu kvalitete, sabotira mečeve i baca zle člini na igrače i protivnike. Saradnja vrača i Pola je počela 2016. posle čega je on prešao u Mančester Junajted tvrdeći da voli klub. Čak mu je Pol sredio vizu da uđe u Englesku kako bi bio sa njim. Verovao je da mu je vrač pomogao da osvoji Ligu Evrope u finalu protiv Ajaksa, a tražio je od njega da mu pomogne da osvoji i Evropsko prvenstvo u Francuskoj tog leta. Čudne stvari su se dešavale tada. Kao na primer oblak leptirova koji se pojavio pre utakmice na prvenstvu", rekao je Pogbin brat. 

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво