Читај ми!

Partizan protiv Hamruna napada Ligu konferencija

Fudbaleri Partizana igraju protiv Hamruna sa Malte prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija. Susret na stadionu u Humskoj počinje u 21.00. Prenos je na našem Prvom programu, strim na RTS Planeti (za posetioce iz Srbije). Tok meča pratite na našem portalu.

Crno-beli su nakon očajnog starta sezone promenili trenera. Iliju Stolicu zameno je Gordan Petrić, koji je debitovao minimalnom pobedom nad Mladosti GAT (1:0) u Superligi Srbije. Predstoji mu evropski debi protiv ekipe sa Malte. Dvomeč u kome će Partizan pokušati da izbori plasman u Ligu konferencija.

Crno-beli su u prethodnom dvomeču eliminisani iz kvalifikacija za Ligu Evrope, bolji od njih bio je Aek iz Larnake. Na Kipru je bilo 2:1 za domaćina, dok je na stadionu Partizana rezultat bio 2:2.

Trener Petrić napominje da je naredni rival izuzetno nezgodan. S druge strane smatra da bi plasman u Ligu konferencija bio dodatni podsticaj za njegovu ekipu i injekcija samopouzdanja pred nastavak borbe na tri fronta.

"Profesionalci su naši igrači i vode računa o tome protiv koga igraju. To su sve stranci, ekipa koja je igrala šest utakmica u Evropi. Prošli su možda malo srećno Levski, ali su nezgodna ekipa. Moramo da uradimo tri, četiri domaća zadatka da bismo bili na nivou. Dobar kuvar ne odaje svoje tajne. Ne bih hteo da potenciram šta je to", rekao je Petrić na konferenciji za medije u Humskoj.

"Mi u nedelju ne igramo, imamo utakmicu (danas), pa u sledeći četvrtak. Ako se plasiramo i pružimo bolji utisak, momci će izaći iz krize. Imao sam u karijeri dva puta ovakvu situaciju, samo u jednostavnim stvarima mogu da izađu iz krize", rekao je Petrić.

Bivši fudbaler i funkcioner kluba iz Humske pozvao je sve navijače da podrže ekipu i da, ako je potrebno, kritikuju samo njega.

Duel između Partizana i Hamruna počinje u 21.00. Prenos je na našem Prvom programu, strim na RTS Planeti (za posetioce iz Srbije). Tok meča pratite na našem portalu.

Revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu konferencija između Hamruna i Partizana na programu je 25. avgusta (20.00) na Malti.  

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво