Читај ми!

Zvezda gost kod Pjunika u revanšu za potvrdu plej-ofa Lige šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde igraju sa Pjunikom revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Utakmica u Jerevanu počinje u 19.00 časova, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.

Crveno-beli su na gostovanje u Jerevan stigli sa ubedljivom prednošću od 5:0 iz prvog meča i nameravaju da u revanšu potvrde plasman u plej-of elitnog evropskog klupskog takmičenja.

Zvezda je u prestonicu Jermenije otputovala bez suspendovanog Milana Rodića i povređenog Aleksandra Pešića.

Dejan Stanković na put je poveo 21 igrača, a na konferenciji za novinare rekao je da je svaka evropska utakmica dokazivanje i potvrđivanje za crveno-bele.

Defanzivac Zvezde Marko Gobeljić istakao je da borbenost na svakoj utakmici mora biri na visokom nivou i da šampion Srbije u Jerevenu neće igrati "radi reda"

Pobednika iz ovog dvomeča očekuje duel sa boljim iz meča i kiparskog Apolona i Makabi Haife koja je u prvom meču takođe ubedljivo slavila sa 4:0.

Utakmica Crvene zvezde i Pjunika u Jerevanu počinje u 19.00 časova uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, a njem tok i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво