Читај ми!

Гобељић: Нећемо у Јеревану играти "ради реда"

Знамо чији дрес носимо подразумева се да на свакој утакмици борбеност буде на високом нивоу. Желимо додатно да поправимо коефицијент, како наш, тако и Србије, према томе, изузетно фокусирани дочекујемо сусрет са Пјуником, рекао је фудбалер Црвене звезде Марко Гобељић.

Звезда после убедљивих 5:0 у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу шампиона гостује у Јеревену у уторак од 19 сати.

"Резултат јесте велики и на нашој страни, уз то, показали смо у Београду да смо боља екипа, али нико не помишља да реванш одигра "ради реда", већ сви желимо да пружимо звездашима још једну утакмицу којом цемо да им приближимо пун потенцијал овог тима, који је огроман, никад већи. Нема опуштања, већ максимална борба за још један добар резултат", рекао је Гобељић за клупски сајт.

Звездин универзалац требало би у екипи да замени суспендованог левог бека Милана Родића.

"У одличној смо форми, од старта сезоне смо ушли јако у све утакмице, практично да нисмо имали минут празног хода на терену, већ стално нападање, а то је оно што наша публика воли. Пресрећан сам што их је све више на трибинама, много нам то свима значи и нема лепшег осећаја него играти пред пуном 'Мараканом'. Акција у смислу дресова је била успешна, направљена је атмосфера о којој се и даље прича. Желимо да их у наредним утакмицама буде још више", поручио је Гобељић.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво