Читај ми!

Ronaldo se vratio u tim Junajteda, Rajo Valjekano izvukao remi

Kristijano Ronaldo vratio se u tim Mančester junajteda posle nekoliko nedelja odsustva i odmah se našao u startnoj postavi. Junajted je odigrao nerešeno 1:1 u pripremnoj utakmici sa Rajo Valjekanom, a Ronaldo je na poluvremenu ostao u svlačionici.

Portugalac se pre nekoliko dana priključio treninzima "crvenih đavola" nakon što nije uspeo da pronađe novi angažman jer želi da napusti Junajted.

Kristijano je kašnjenje pravdao "porodičnim razlozima", ali je otkriveno da je saopštio klubu da želi da ide i njegov menadžer Žorž Mendeš je tražio novi angažman.

Na njegovu žalost, nijedna ekipa ga nije htela (njegova želja je bila da igra u Ligi šampiona) i on je započeo pregovore sa Junajtedom o svojoj budućnosti.

U okršaju sa Rajom na "Old Trafordu" predvodio je napad ekipe, ali nije uspeo da se upiše u strelce iako je imao jednu izuzetno dobru priliku.

Umesto njega u igru je na početku drugog dela igre ušao Amad Dijalo, koji je samo dva minuta kasnije zatresao mrežu gostiju. Mladi napadač je pogodio posle šuta Aleksa Teljesa i odbitka od golmana Raja.

Ekipa Erika ten Haga nije dugo zadržala prednost jer je španski predstavnik izjednačio desetak minuta kasnije preko Alvara Garsije koji je, ispostaviće se, postavio konačan rezultat.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво