Читај ми!

"Orlovi" u Ljubljani jure novu pobedu, Slovenci u ratu sa novinarima (20.45, RTS1)

Fudbalska reprezentacija Srbije igra u Ljubljani protiv Slovenije utakmicu četvrtog kola Lige B u Ligi nacija. "Orlovi" gostuju kod Slovenaca od 20.45, direktan prenos je na našem Prvom programu, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata pratite na portalu.

Ekipa Dragana Stojkovića Piksija posle tri kola ima šest bodova, jedan manje od prvoplasirane Norveške, pa postoji šansa da zauzme čelo grupe 4.

Srbija je poražena na startu od Norvežana, ali je zabeležila trijumfe nad Slovencima u Beogradu i Šveđanima u Stokholmu.

"Fokusirani smo na naš stil igre, poštujući protivnike i njihov integritet. Najbitnije je šta i kako Srbija radi. Ne želim da moje misli lete i budu usmerene ka drugom timu. Zato smo okrenuti isključivo nama. Različiti smo svi u grupi i iluzorno je da se bavimo drugima. Srbija je na prvom mestu", istakao je Piksi.

S druge strane, "zmajčeki" se nalaze u problemu druge vrste, koji je potekao baš od tog poraza u Beogradu prošle nedelje.

Slovenački mediji sada već javno bojkotuju ekipu selektora Matjaža Keka zbog odnosa reprezentativaca. Novinari su kritikovali fudbalere pišući da je ekipa protiv Srbije igrala bez ideje, žara i srca.

Usledila je reakcija fudbalera posle iznenađujućeg remija sa Norveškom, pošto su svi do jednog prošli pored novinara nakon meča i niko nije želeo da im pruži izjavu.

Zato su novinari odbili da se pojave na konferenciji za medije pred drugi okršaj sa Srbijom. Pred Kekom su se pojavili samo reporteri iz naše zemlje.

U drugoj utakmici grupe 4 Norveška od 18 časova dočekuje Švedsku.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво