Читај ми!

Holandija bolja od Srbije posle izvođenja penala

Selekcija Srbije, igrači rođeni 2005. godine i mlađi, poraženi su od selekcije Holandije u polufinalu kontinentalnog šampionata posle jedanaesteraca. U regularnom delu bilo je 2:2.

Holandija, selekcija koja ima mnogo uspeha u ovoj uzrastnoj kategoriji, igrala je bolje u prvih 45 minuta, ali to nije mogla da potkrepi sa mnogo prilika.

Štaviše, upravo je Srbija bila ta koja je propustila nekoliko veoma izglednih situacija za postizanja pogogotka. Između ostalog, u razmaku od samo dva minuta, Mijatović je u finišu prvog dela dva puta pogodio prečku.

Na samom startu nastavka Holandija postiže pogodak. Van Dujven je bio strelac. Međutim, do 55. minuta, golovima Miloševića i Mijatovića, Srbija stiže do prednosti.

Napadala je Holandija posle toga, ali ponovo nije uspela da stvori previše jasnijih prilika. Međutim, tu jednu koju jeste iskoristio je Slori.

Sa rezultatom 2:2 okončan je regularni deo utakmice.

Jedan promašeni jedanaesterac fudbalera Srbije odvojio ih je od meča za zlatnu medalju. Tamo će igrati i selekcija Francuske, koja je, takođe posle penala kojima je prethodio rezultat 2:2, bila bolja od Portugalije.

Finale je u sredu, treće uzastopno za Holandiju, koja je u grupi već savladala tim Francuske.

уторак, 21. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара