Читај ми!

Potencijalni rivali Zvezde i Partizana u evropskom proleću

Tim Crvene zvezde saznaće ime protivnika u osmini finala Lige Evrope 25. februara, a prvu utakmicu igraće 10. marta, revanš sedam dana kasnije. Tim Partizana će ime suparnika u šesnaestini finala Lige konferencije saznati na žrebu već u ponedeljak, a na teren izlazi 17. februara.

Osvajanjem prvog mesta u grupi Crvena zvezda se direktno plasirala u osminu finala Lige Evrope, gde će joj rival biti jedan od osam pobednika između ekipa koje su osvojile treće mesto u grupama Lige šampiona i drugo mesto u grupama Lige Evrope. Žreb za te duele je u ponedeljak, a mečevi 17. i 24. februara.

Potencijalni rivali crveno-belih među trećeplasiranim timovima iz Lige šampiona su Barselona, Borusija Dortmund, Sevilja, RB Lajpcig, Atalanta, Porto, Zenit i Šerif.

Drugoplasirani timovi iz Lige Evrope su Glazgov rendžers, Real Sosijedad, Braga, Lacio, Olimpijakos, Napoli, Betis i Dinamo Zagreb.

Pred timom Partizana, koji se osvajanjem drugog mesta u grupi plasirao u baraž za osminu finala Lige konferencije, znatno je složeniji zadatak i ime protivnika saznaće na žrebu u ponedeljak, a rival će im biti jedna od trećeplasiranih ekipa iz osam grupa Lige Evrope.

To su Sparta Prag (Češka), PSV Ajndhoven (Holandija), Lester (Engleska), Fenerbahče (Turska), Olimpik Marselj (Francuska), Midtjiland (Danska), Seltik (Škotska) i Rapid Beč (Austrija).

Prvi mečevi za plasman u osminu finala su na programu 17. februara, a revanši sedam dana kasnije.  

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво