Читај ми!

Partizan domaćin Novom Pazaru, Zvezda gost u Kruševcu

Fudbalska Superliga Srbije nastavlja se današnjim utakmicama 19. kola u kojima Crvena zvezda u Kruševcu igra protiv Napretka, a crno - beli na svom stadionu dočekuju Novi Pazar. Kretanje rezultata i tokove mečeva večitih rivala možete pratiti na našem portalu.

U prvoj današnjoj utakmici u Kruševcu od 13.30 Napredak dočekuje Crvenu zvezdu koja uprkos napornom ritmu utakmica očekuje da i na ovom gostovanju nastavi pobedničku seriju.

Na stadionu u Humskoj od 15.45 Partizan je domaćin Novom Pazaru koji je u seriji od osam mečeva bez poraza, a crno-beli očekuju da je uz pomoć navijača prekinu i ojačaju vodeću poziciju na tabeli.

U trećem meču nedeljnog programa Superlige Srbije Spartak dočekuje Mladost iz Lučana, a preostale utakmice igraju se u ponedeljak i utorak.

U ponedeljak Radnik je domaćin Radničkom iz Kragujevca, Čukarički dočekuje Kolubaru, dok će TSC ugostiti Radnički iz Niša, a 19. kolo u utorak zatvaraju Voždovac i Vojvodina.

Fudbaleri Proletera pobedili su Metalac minimalnim rezultatom (1:0) u subotu na otvaranju 19. kola Linglong Superlige Srbije i došli do sedme pobede u šampionatu.

Tabela: Partizan 50 bodova, Crvena zvezda 47, Čukarički 31, Vojvodina 29, Napredak 27, Radnički Niš 25, Proleter 24, Spartak 23, TSC 22, Voždovac 22, Kolubara 20, Radnik 19, Mladost 17, Metalac 16, Novi Pazar 15, Radnički Kragujevac 15.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи