Читај ми!

Станковић: Са најјачим тимом против Напретка

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је пред меч са Напретком да његове изабранике чека тешко гостовање, да умор чини своје, али да је циљ искључиво победа.

"Циљеви су у Суперлиги исти, против Напретка је једно тешко гостовање, осећа се умор, али воља и однос играча према обавезама су на високом нивоу. Против Напретка ће најјачи тим изаћи на терен", рекао је тренер Црвене звезде Дејан Станковић уочи недељне утакмице 19. кола Суперлиге против Напретка у Крушевцу.

"Тежак је терен и у Крушевцу, као што је био у Лучанима и у Сурдулици. Напредак је квалитетна екипа, врло незгодан противник, али ми размишљамо само о победи. На располагању неће бити Секу Саного и Вељко Николић, остали су мање више спремни. Диони неће бити у комбинацији за састав, док ће Драговић и Живковић бити у конкуренцији за састав", изјавио је Станковић на конференцији за медије.

Тренер актуелног шампиона осврнуо се и на густ распоред у финишу првог дела сезоне.

"Имамо и утакмицу против Браге која је фактички меч шеснаестине финала Лиге Европе. Ми смо спремни за све изазове. Моја тактика против Вождовца је била да се са што мање потрошње дође до резултата. Навијачи имају право да од Звезде увек траже боље. Све улази у службу циља, а то је титула. Ослањам се стопостотно на сваког играча Црвене звезде, поготово у овако згуснутом распореду", закључио је Станковић.

Утакмица Напредак - Црвена звезда на програму је у недељу од 13.30 сати.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво