Читај ми!

Ronaldo i Sančo odveli "đavole" u nokaut fazu Lige šampiona, kiks Atalante u Bernu

Golovima Ronalda i Sanča u finišu utakmice, Mančester junajted je kao gost savladao ekipu Viljareala 2:0 i obezbedio plasman u nokaut fazu Lige šampiona. Na klupi "đavola" prvi put je sedeo Majkl Kerik, koji je privremeno nasledio otpuštenog Olea Gunara Solskjera. Jang bojsi i Atalanta igrali 3:3, pa će drugog učesnika osmine finala iz Grupe F odlučiti gostovanje Viljareala u Bergamu u poslednjem kolu.

Pod velikim pritiskom bili su igrači Mančester junajteda posle serije loših rezultata u Premijer ligi, ali su, predvođeni Majklom Kerikom, ostvarili trijumf u Viljarealu i plasirali se u osminu finala Lige šampiona.

Delovalo je kao da su "đavoli" u Španiju stigli kako bi osvojili bod, ali i konsolidovali odbranu koja je u prve četiri utakmice primila čak sedam golova.

U obe namere gosti su uspeli, a u finišu su stigli i do bonusa - Kristijano Ronaldo je u 78. minutu umešno je iskoristio grešku golmana Heronima Ruljija i lobom postigao svoj šesti gol u takmičenju.

U samom finišu meča konačan rezultat postavio je Džejdon Sančo, koji je od dolaska na "Old Traford" važio za najveće pojačanje "đavola", ali nije previše pokazao u dosadašnjem delu sezone.

Viljareal ima za čime da žali, pošto je u većem delu utakmice bio bolji protivnik, ali je David De Hea u dva navrata sprečio Trigerosa da dođe do pogotka.

Priliku da prestigne španski tim propustila je Atalanta, koja je u Bernu igrala sa Jang bojsima 3:3.

Atalanta je dva puta vodila protiv "mladića", ali je na kraju morala da čupa i jedan bod.

Duvan Zapata doneo je prednost ekipi Đanpjera Gasperinija, da bi do poluvremena izjednačio Sibaču.

Italijanski tim ponovo je poveo preko Palomina u 51. minutu, ali je Jang bojs došao do preokreta pogocima Sijera i Heftija u 80. i 84. minutu.

Konačan rezultat meča postavio je Mjurijel u 88. minutu susreta iz slobodnog udarca.

Mančester je obezbedio plasman u osminu finala sa 10 osvojenih bodova, Viljareal je drugi sa 7, Atalanta ima 6, Jang bojs je poslednji sa 4.

U poslednjem kolu "đavoli" dočekuju švajcarski tim, dok će Italijani i Španci u direktnom duelu odlučiti ko će uz Janajted u nokaut fazu.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво