Читај ми!

Natho: Najvažnije je da nastavimo da pobeđujemo

Fudbaler Partizana Bibars Natho koji je bio dvostruki strelac na meču protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca bio je zadovoljan igrom tima i posebno je istakao želju da nastave seriju pobeda.

Crno-beli su u zaostalom meču petog kola domaćeg šampionata pobedili 3:1 Metalac iz Gornjeg Milanovca na svom stadionu, a Natho je naglasio značaj te pobede.

„Najvažnije je da nastavimo da pobeđujemo", istakao je fudbaler Partizana Bibars Natho.

To je bio 13. trijumf Partizana u 14 ovosezonskih mečeva, dvostruki strelac u pobedi u Humskoj bio je Natho ali je istakao da mu je važniji učinak tim.

"Postigao sam dva gola, ali ono što je najvažnije je da nastavimo da pobeđujemo. Biće sve teže i teže, ali moramo da budemo koncentrisani na sebe, da se držimo zajedno, kao danas, i da pobeđujemo u utakmicama i kada ide teško", rekao je Natho za klupski sajt.

Osvrnuo se i na razliku u prvom i drugom delu igre po pitanju prilika u kojima je njegov tim ugrožavao mrežu protivnika.

"U drugom poluvremenu smo stvarali više šansi. Posle trećeg gola mogli smo da postignemo još jedan ili dva pogotka, ali svakako je najvažnije da smo pobedili i da smo i dalje na prvom mestu."

Iako Partizan ima bodovnu prednost neophodnu za čuvanje prvog mesta, Natho ističe da nastavljaju u istom ritmu.

"Imamo osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani tim, (uz utakmicu više-prim.aut.) želimo da nastavimo još bolje i da ostanemo na prvom mestu. Koncentrišemo se samo na sebe jer znamo da, ako nastavimo dobro da igramo, niko neće moći da nas pobedi."

Borba za titulu nastavlja se već u nedelju, kada će crno-beli dočekati ekipu Čukaričkog.

"Još od prve utakmice u sezoni igramo na svaka 3-4 dana. To je naš posao. Imamo veliki tim sa 25 igrača, možemo da ih rotiramo. Svako ko igra se mora boriti za bodove, moramo umeti da igramo i u Evropi i u ligi", zaključio je Natho.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво