Читај ми!

Металац показао зубе, Партизан потврдио доминацију и победио

Фудбалери Партизана савладали су Металац резултатом 3:1 (1:1) у заосталом мечу петог кола Линглонг Суперлиге Србије и тако повећао предност над вечитим ривалом.

Занимљива фудбалска представа у Хумској. Партизан је доминирао током целог меча, Металац се бранио, али и претио. Гости су се надигравали са ривалом, а то им је полазило за руком у првом полувремену, када су успели да изједначе. У наставку црно-бели су заигралимного боље постигли два гола и стигли до тријумфа.

Прва права прилика и гол. Црно-бели су повели у седмом минуту. Пресечен је напад гостију Јојић је сјајно послао лопту ка Рикарду, који је изашао сам испред голмана. Лопта је ишла ка мрежи, међутим Бачкуља успева да је одбије, али само до Рикарда, који из другог покушаја погађа гол.

Металац је два минута касније имао велику прилику да изједначи, али је покушај Ступаривића завршио на пречци. Ипак, гости су успели да изедначе у 29. минуту.

Након велике грешке Синанчевића, Ступаревић се нашао испред голмана Петровића и прецизним ударцем погодио гол.

Партизан је покушао да до одмора поново поведе, али се гост успешно бранио.

 

Друго полувреме донело је агресивнију игру црно-белих. Напао је домаћин, стварао шансе а до гола је доша са беле-тачке у 52. минуту. Сигуран са једанаест метара био је Натхо. Пеналу је предходила велика грешка голмана Металца, који је лоше прихватио повратну лопту. Рикардо му је одузео, овај га обарио и судији је преостало да покаже на белу тачку.

Црно-бели су желели још, притискали су противника неколико стопостотних прилика пропустили су Јојић, Јовић и Рикардо, али је голман гостију успео да одбрани своју мрежу.

Партизан је до трећег гола стигао је у 68. минуту. Брза контра који је по средини повукао Јојић, пратио га је на левој страни Натхо. Јојић је ушао у казнени простор проследио лопту до Натха који погаа празну мрежу.

Још неколико прилика пре свега пред голом Металца, али није било промене резултата. На крају заслужена победа црно-белих за нова три бода.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво