Читај ми!

Stanojević: Dali smo sve od sebe, nerešeno bi bilo realno

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević čestitao je timu Genta posle poraza na svom terenu i istakao da su crno-beli pružili maksimum ali nisu imali sreće. Pojasnio je da nije imao zamerke na suđenje a da je crveni karton dobio zbog nesporazuma sa sudijom.

Partizan je na svom terenu od belgijskog tima doživeo prvi poraz u Ligi konferencija sa 1:0, a trener Partizana je ukratko analizirao meč uz konstataciju da je njegov tim pružio maksimum.

"Čestitam Gentu, utakmica je bila sa dosta duela, nismo imali koncentracije u prekidima. Dali smo sve od sebe, mislim da bi nerešeno bio realan ishod", rekao je Stanojević.

Izmenama u drugom poluvremenu Stanojević je uvećao dozu agresivnosti u igri crno-belih, ali to nije bilo dovoljno.

"Čestitam momcima na borbi. Gent ima brže i fizički jače igrače, u drugom poluvremenu smo imali inicijativu, ali nismo postigli gol. Nedostajao je završni udarac, ali još jednom kažem, nemam šta da zamerim momcima. Rikardo je mogao bolje u nekim situacijama, ali je i teren bio težak. Izmenama smo dobili na ritmu, ali nismo uspeli da dođemo barem do boda", istakao je Stanojević.

Trener Partizana je posle meča zbog prigovora sudiji dobio crveni karton ali je istakao da nije imao prigovora i zamerki na suđenje a da je karton zapravo dobio zbog nesporazuma u razgovoru sa glavnim sudijom meča.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво