Читај ми!

Ronaldo čuva fotelju Solskjeru, veliki preokret "đavola" protiv Atalante

Imala je Atalanta dva gola prednosti protiv Junajteda, ali su "đavoli" velikim preokretom na "Old Trafordu" stigli do trijumfa 3:2. Kristijano Ronaldo postigao pobedonosni pogodak i do daljeg sačuvao Solskjera na klupi engleskog tima.

Glavna tema ostvrskih medija ovih dana je da li Ole Gunar Solskjer zaslužuje da ostane na klupi Mančestera, ali je njegov tim volšebnim preokretom protiv Atalante dokazao da ima kvalitet za velike domete.

Vodili su gosti iz Bergama 2:0 na poluvremenu, imali i igru i rezultat, ali su "đavoli" u nastavku uspeli da postignu tri pogotka i dođu do trijumfa koji ih drži u igri za plasman u osminu finala.

Pobedonosni pogodak postigao je Kristijano Ronaldo, koji se u svom 179. meču u Ligi šampiona 137. put upisao u listu strelaca i još jednom pokazao da je veliko pojačanje za tim sa "Old Traforda".

Gosti su odigrali odlično prvo poluvreme, postigli dva pogotka i u svakom smislu dominirali nad favorizovanim rivalom, ali to nije bilo dovoljno za nova tri boda u Grupi F Lige šampiona.

Pašalić je u 15. minutu golom krunisao odličnu akciju Mjuriela i Zapakoste, da bi Demiral u 29, posle kornera Kopmejnersa, doneo veliku prednost ekipi Đanpjera Gasperinija.

Rašford je u poslednjim trenucima prvog dela pogodio prečku i nagovestio bolju igru Junajteda u nastavku.

Upravo je reprezentativac Engleske smanjio na 2:1 u 53. minutu, postigavši tako prvi pogodak u svojoj prvoj utakmici ove sezone u Ligi šampiona.

Mektomini je nekoliko minuta kasnije pogodio stativu, da bi Hari Megvajer, posle još jedne asistencije Bruna Fernandesa, u 75. minutu izjednačio na 2:2.

Ronaldo je u 81. minutu iskoristio odličan centaršut Šoa i glavom sproveo loptu u mrežu večeras odličnog argentinskog golmana Musa i doneo veliko slavlje domaćih navijača na "Teatru snova".

Atalanta je tako zabeležila prvi poraz ove sezone, Junajted drugi trijumf, a iste ekipe sastaće se u narednom kolu 2. novembra.

U drugoj utakmici Grupe F, Viljareal je ubedljivo savladao Jang Bojse u gostima 4:1.

Pino i Moreno su već u prvom delu doneli "žutoj podmornici" dva gola prednosti, smanjio je Elija, da bi do kraja gosti do kraja postigli još dva pogotka, strelci su bili Moreno i Čukvueze.

Na tabeli je Viljareal prvi sa 6 bodova, koliko ima i Junajted, Atalanta je sakupila 4, Jang Bojs je na 3.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво